Новый сингл Anna-Maria — ЧОМУ


Нещодавно Анна-Марія записали та презентували новий сингл.
Саунд відрізняється смиливістю, зухвалими гітарами та драйвовим вокалом.

Анна-Марія :
«Ми пишемо музику не мислячи поняттям музичний стиль.

«Долонями», «Ми Сховаємось», «Знаєш Ти»,
«А він чекав» — це доволі різні за стилем пісні.
Ми щасливі від того, що в піснях можемо виражати свої думки і почуття, розказати певну історію, не відчуваючи і не ставлячи кордони.

Так був написаний і цей сингл. Цікаво те, що зазвичай ми пишемо пісні окремо. Ця ж пісня була написана разом.
Приспів у цій пісні змінювався тричі. Тобто переписувався.
Спочатку там було багато тексту. Але залишився варіант приспіву, де був лише один рядок — «чому закохалась саме в тебе я?»
Помітили, що багато народних пісень починаються зі слів «Чому»: «чому я не сокіл», «чому розплетена коса», «чом ти не прийшов»…
Сподіваємось, що і наша пісня стане «народною», адже її тема і зміст дуже близькі людям.

Ми також приймали участь у аранжуванні. Зазвичай, так було і з іншими піснями, але тут в нас було конкретне уявлення, як має звучати цей сингл. Хотілося більше зухвалості в звучанні, гітар, хльостких куплетів і такого приспіву, на якому можна було б відриватися!

Більш того, ми вже не перший раз працюємо з Іваном Розіним, як з аранжувальником, він чудовий музикант, він нас відчуває і в нього гарний смак. Це дуже важливо. Саме тому і виходять такі сингли, як «Ми я Сховаємось», «Долонями» і тепер «Чому». Мастеринг, вже також за традицією, робили на 211 Recording Studio, під керівництвом Віталія Тєлєзіна. Вони майстри своєї справи.

Що ж до змісту пісні, то тут історія, яка відома, напевно, всім і кожному. Сила тяжіння у коханні, яку ти не можешь пояснити і подолати.

Це дещо не зі сфери логіки, а зі сфери почуттів. Звідки воно з’являється, невідомо. Але це та «шалена доза», яку ти хочеш отримувати кожного дня. Все про кохання!

TOP