Анна Марія дали 13 концертів на передовій на Запорізькому напрямку

Дует ANNA MARIA заспівали на передовій для військових на Запорізькому напрямку.

Сестри приїхали безпосередньо на лінію фронту разом із Культурним Десантом для того, щоб підтримати наших славетних воїнів, заспівати для них саме там.

Українські співачки пробули там цілий тиждень і дали 13 концертів.

«Це наш перший досвід виступу безпосередньо на передовій. Для нас це надзвичайно важливо, бо мій коханий, Ігор, теж в Збройних силах, він зараз теж на передовій,  боронить нашу країну» — каже Анна. 

За півтора роки повномасштабної війни Анна Марія дали велику кількість концертів для військових, в Харкові, Києві, Чернігові, Одесі. Виступали і в шпиталях для поранених.

«Багато хто вважає, що пісні тут не потрібні, і музика теж. Але це не так і ми пересвідчились в цьому тут. Для хлопців, які тільки з окопів, постійно під обстрілами, це можливість на декілька хвилин відволіктися, подумати про своє» — діляться сестри, — «Музика теж лікує рани, лікує душу. Це потужна сила.» 

Дівчата розповідають, як відбувалися ці виступи для військових:

«Ми співали от просто так під гітару. Співали і на позиціях, і в бліндажах, в стабілізаційних пунктах, шпиталях та тренувальних центрах. Все це приблизно у 4 км від лінії фронту.

Іноді під час виступу будо дуже гучно.

Але музика не припиняла звучати.

Разом співали, сміялися, обіймалися, бувало і плакали… Для нас честь співати і спілкуватися з тими людьми, хто прямо зараз воює за наше майбутнє.» 

На згадку військові підписали особисто сестрам прапор України.

В своїх соцмережах Анна Марія поділилися зворушливими світлинами і відео з концертів у польових умовах.

TOP