Боротися до Перемоги: ANNA MARIA представили емоційну пісню та кліп — Fighting (Боротися)

7 квітня український дует Анна Марія представили новий сингл та патріотичний кліп Fighting (Боротися).

У пісні виконавиці заспівали про те, як сьогодні бореться Україна та українці. Про наших людей – справжніх героїв, завдяки яким стоїть наша країна.

В музичному відео взяв участь коханий однієї з сестер (Анни) – Ігор. Він зараз служить у лавах ЗСУ та захищає країну.

“Ми хочемо, щоб під цей впевнений біт наш народ продовжував робити впевнені кроки вперед, до Перемоги! І щоб ця пісня надихала, заряджала, надавала сили, які зараз так необхідні нашому народові, кожному з нас»,- говорить ANNA.

Дивитись кліп: https://youtu.be/FIxRczeITlk

«А написати цю пісню нас насамперед надихнули люди: спортсмени, що гідно представляли Україну на міжнародній арені та підіймали наш прапор вгору; волонтери, що віддають останнє, щоб допомогти іншим, рятувальники, що ризикують життям заради спасіння інших життів, вчителі, що навіть у найскладніших умовах, без світла знаходять можливість надати дітям знання та цікаву важливу інформацію, і звичайно захисники, що йдуть у бій з іменем України на вустах…»,- додає MARIA.

«Сьогодні не кожен є солдатом, але кожен – воїном. Кожен на своєму фронті. І звичайно, наші захисники, що йдуть в бій з іменем України на вустах», – кажуть ANNA MARIA.

Анна каже, що дуже поважає вибір свого коханого Ігоря, який вступив у лави ЗСУ ще влітку 2022, пишається ним, але разом із тим, звичайно, сильно переживає за нього.

“Він зараз знаходиться весь час не в Києві, на бойовому завданні. І ми взагалі дуже рідко бачимося із ним…До кінця не були впевнені, чи зможе він взяти вихідний на пару днів і взяти участь у зйомках нашого відео. Дуже щасливі, що це стало можливим. Бо була нагода не тільки реалізувати ідею відео, але й обійняти коханого. Це зараз такі цінні моменти. Ми знаємо, як багато жінок та дівчат мріють про ці обійми від своїх коханих” – каже Анна.

Сестри сподіваються, що нова пісня буде підтримувати людей та надавати сили, такі необхідні нашому народу зараз.

“Як би важко зараз не було, ми не припиняємо БОРОТИСЯ! Бо Україна – це сила. І сила є в кожній ноті цієї пісні. Слухайте!  Ми написали цю пісню ще влітку. Тоді був лише куплет та приспів. І протягом року отримували так багато запитань від шанувальників : коли вже вийде повна версія цієї пісні? Ми довго працювали над нею. Знаєте, зараз, в цих умовах творити, створювати – це вже перемога для себе. ” 

TOP